​Mukadeze Hajdari, kryetare e re e Forumit të Gruas së BDI-së

​Mukadeze Hajdari, kryetare e re e Forumit të Gruas së BDI-së

Bashkimi Demokratik për Integrim sot në Shkup mbajti kuvendin zgjedhor të Forumit të gruas në të cilin u zgjodh kryetarja e re, nënkryetaret, sekretarja si dhe anëtarët e kryesisë.

Pas konsultave të gjëra me kryetarin Ali Ahmeti dhe kryetaret e degëve të forumit të grave, në Kuvendin zgjedhor u propozua dhe miratua kryesia vijuese e forumit të grave të BDI: Florie Sherifi, Syarta Ameti, Sahide Bajrami, Afrodita Batalli, Halide Palloshi, Sejbushe Ilazi, Ajshe Selmani, Ruzhdie Abdullai, Miranda Rameti, Arijeta Veliu, Flamure Berisha, Lulëzime Ballazhi, Lejla Emrullahu, Hatixhe Topalli, Fitore Aligega, Vahide Rufai, Afërdita Selami Saliu, Rushadie Ramani Halili, Hirie Farizi, Brunilda Kuci, Gylxhane Saqipi sekretare e forumit, Vjollca Ademi nënkryetare, Ardita Dani nënkryetare, Fatmire Sahiti nënkryetare, Rina Ajdari nënkryetare dhe Mukadeze Hajdari kryetare e Forumit të Gruas të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Fjalë rasti në këtë ngjarje kishin kryetari Ahmeti, ish-kryetarja e Forumit të Gruas Naile Elezi, kryetarja e sapo zgjedhur Mukadeze Hajdari, si dhe Luljeta Sharani nga Kosova dhe Grida Duma nga Shqipëria, thuhet në njoftimin për media të BDI-së.