​Komuna e Prishtinës me masa shtesë në trafik

​Komuna e Prishtinës me masa shtesë në trafik

Zyrtarë të Komunës së Prishtinës kanë paralajmëruar masa të reja ndaj shkelësve të rregullave në trafik duke filluar nga dita e nesërme.

Adonis Tahiri, drejtori i Inspektoratit, ka bërë të ditur se që nga nesër sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar në rrugë do të mbahet dy deri në pesë ditë.

Postimi i plotë:

Nga nesër, me masa shtesë për rend dhe rregull në transport. Sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.