​Asgjë nga dasma? Lopez ka plane tjera

​Asgjë nga dasma? Lopez ka plane tjera

Jo shumë kohë pas vendimit për martesë, filluan të qarkullojnë storiet se Alex Rodriguez kishte lidhje me dy femra.

Kohët e fundit, Jennifer Lopez publikoi një foto me unazën që i kishte dhuruar Alex.

Të gjithë filluan të pyesin se kur do të bëhej dasma. Megjithatë, në një intervistë, këngëtarja tha se nuk janë duke planifikuar ende asgjë.

"Kam disa projekte të mëdha të biznesit që duhet t’i përfundoj deri në fund të vitit, kështu që me të vërtetë nuk e di se çfarë do të ndodhë dhe nëse duam ta shtyjmë martesën apo të presim”, tha Lopez.

Shumë thonë se aferat e Alex, në fakt, janë arsyeja për shtyrjen e dasmës.