Komuna e Prishtinës nga sot me masa shtesë për automjetet

Komuna e Prishtinës nga sot me masa shtesë për automjetet

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka paralajmëruar se që nga sot do të ketë masa shtesë për rend dhe rregull në transport.

Ai ka thënë se sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.