Çfarë dallon nga sezoni i tetë me ato të kaluarat të “Game of Thrones”?

Çfarë dallon nga sezoni i tetë me ato të kaluarat të “Game of Thrones”?

“Game of Thrones”, ka bërë një ndryshim të madh në fillim të sezonit.

Për shtatët sezonet e para të serive, kishte ndryshime nga episodi në episod, pasi karakteret u zhvendosen në zona të reja në Westeros dhe Essos për t’iu dhënë shikuesve një kuptim se ku do të ndodhte episodi.

Por tani në sezonin e tetë, shumica e personazheve janë të konsoliduar në vetëm një pjesë të vogël të vendeve – King’s Landing, Winterfell dhe Wall.


MË SHUME NGA Kulturë