​Nesër përkujtohet dëshmori Shkëlzen Haradinaj

​Nesër përkujtohet dëshmori Shkëlzen Haradinaj

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Dukagjin, nesër përkujton dëshmorët e kombit Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj, Luan Nimanaj dhe invalidin e UÇK-së Enver Haradinaj.

Orari i aktiviteteve:

Ora 10:00 Homazhe te Shtatorja e Shkëlzen Haradinaj në Pejë

Ora 11:00 Homazhe në Kompleksin Memorial në Gllogjan.