I vazhdohet mandati Komisionit Hetimor për rastin e shtetasve turq

I vazhdohet mandati Komisionit Hetimor për rastin e shtetasve turq

Deputetët e Kuvendit të Kosovës ia ka zgjatur mandatin Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastet të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më 29 mars të vitit e kaluar.

Edhe 30 ditë i është zgjatur mandati këtij komisioni me 60 vota të ligjvënëse. 1 votë ka qenë kundër dhe katër abstenime nga procesi i votimit.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli e ka hedhur më shumë se tri herë në votim këtë pikë, pasi që nuk merrte votat e duhura.