VIDEO-Kosova po përballet me trendin e ikjes së të rinjve

VIDEO-Kosova po përballet me trendin e ikjes së të rinjve

Sot në Studio e Hapur në RTK3, është diskutuar për trendin e ikjes së qytetarëve të Kosovës nëpër vende të ndryshme të Evropës, e që kryesisht po bëhet me viza puna.

Për të folur për ikjen në RTK3 të ftuar ishin nënkryetari u Komunës së Prizrenit Eshref Mema dhe Ilir Baldedaj nga AAK.


MË SHUME NGA Aktuale