VIDEO-Mundësia për të studiuar në universitetet amerikane

VIDEO-Mundësia për të studiuar në universitetet amerikane

Sot në emisionin AKTUAL është diskutuar për mundësitë për të studiuar në universitetet amerikane, po ashtu do të flasim sistemin e edukimit amerikan por edhe për projektet dhe trajnimet e Qendrës Amerikane për Këshillim.

Për të folur për projektet i ftuar ishte drejtuesi i Qendrës Amerikane për Këshillim, Erëblir Kadriun.

Autor: RTKlive