Danielle Lloyd do që të ketë shumë fëmijë

Danielle Lloyd do që të ketë shumë fëmijë

E famshmja e Big Brother, Danielle Lloyd, u martua me të dashurin e saj Michael O’Neil, të shtunën më 6 prill.

Tre djemtë e saj nga një marrëdhënie e mëparshme, morën pjesë në ceremoninë në Dubai, si dhe fëmija i saj me Michael, Ronnie.

Për disa njerëz, katër fëmijë janë të mjaftueshëm, por Danielle ka folur për dëshirën e saj për të pasur më shumë fëmijë me burrin e saj të re.

Duke folur për OK!, ajo tha: “Deri në fund të këtij viti ne do të fillojmë të përpiqemi për edhe një fëmijë”.