​Jonida Maliqi përformon në ‘London Eurovizion Party’

​Jonida Maliqi përformon në ‘London Eurovizion Party’

Në vazhdën e përformancave para netëve të festivalit evropian ‘Eurovizion’, përfaqësuesja e Shqipërisë, këngëtarja Jonida Maliqi, ka përformuar në Londër këngën ‘Ktheju tokës’.

Në paraqitjen e  në ‘ London Eurovision Party 2019’, Jonida Maliqi është mirëpritur nga publiku të cilët kanë kënduar bashkë me këngëtaren.

Eurovizion do të mbahet në Telaviv të Izrealit, me datat 14, 16 dhe 18 maj, ndërsa Jonida Maliqi përfaqëson Shqipërinë në këtë festival me këngën ‘Ktheju tokës’.