Në tregtinë rajonale Kosova ka pasur bilanc negativ

Në tregtinë rajonale Kosova ka pasur bilanc negativ

Udhëheqësit e Kosovës dhe Serbisë, do të takohen më 29 prill në Berlin, me ftesë të Gjermanisë dhe Francës.

Analisti politik Armend Muja tha se nga Samiti i Berlinit nuk pret që Serbia t'i kthehet dialogut pa u hequr taksa nga Kosova.

"Në samit do të jetë temë taksa dhe nevoja e dialogut", tha Muja sot në INFO 3 LIVE në RTK3.

Sipas tij në tregtinë rajonale Kosova ka pasur bilanc negativ në krahasim me vendet e rajonit.

Muja vlerësoi se liberalizimi i vizave për Kosovën po vjen 10 vite me vonesë.

Autor: RTKlive