Youtube krahason zjarrin e ‘Notre Damit’ me sulmet terroriste më 11 shtator

Youtube krahason zjarrin e ‘Notre Damit’ me sulmet terroriste më 11 shtator

Youtube gjatë transmetimit të djegies së katedrales së ‘Notre Damit’, ata kanë bërë një krahasim që nuk i ka pëlqyer aspak njerëzve. 

Kompania gjigante gjatë transmetimit ka nxjerrë një paragraf ku e ka krahasuar,  këtë ngjarje me atë të sulmeve të 11 Shtatorit në ShBA. 

Një nga zëdhënësit e Youtube-s për CNN është shprehur se janë duke e hetuar këtë rast. 

“Këto panele janë shkaktuar në mënyrë algoritme dhe sistemet tona ndonjëherë bëjnë thirrje të gabuara. Ne po i çaktivizojmë këto panele për rrjedhat e drejtpërdrejta të lidhura me zjarrin”, u shprehë zëdhënësi i Youtube-s për CNN. 

Zjarrfikësit ende janë duke tentuar ta shuajnë zjarrin.