Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafiri i parë do të jetë Rexhep Bucolli – zejtar, i cili do të flas për ulëse të veçanta të punuara me dorë.

Mysafir tjetër do të jetë Afërdita Uka - zëdhënëse e Termokos-it, e cila do të flas rreth zgjatjes së afatit të ngrohjes nga “Termokosi”.

Për hapjen e panaireve “Expokos” dhe ai i edukimit ne lidhje të Drejtpërdrejt do të jenë, Bekim Xhafa nga panairi “Expokos” dhe Albona Demaku nga panairi i Edukimit.

Emisioni “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale