Diskutohen kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë

Diskutohen kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot dot mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,
2. Diskutim në Komision lidhur me temat: Siguria, shëndeti dhe kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë dhe gjendja momentale lidhur me Koncept dokumentin dhe draftligjin gjithë përfshirës për skemat pensionale.
I ftuar, z. Skender Reqica - ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale,

3. Të ndryshme.


MË SHUME NGA Aktuale