Përurohet terreni sportiv në Komunën e Kaçanikut

Përurohet terreni sportiv në Komunën e Kaçanikut

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës Kadri Veseli së bashku me Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, sot do të vizitojnë Komunën e Kaçanikut.

Me këtë rast do të bëhet përurimi i fushës ndihmëse në futboll si dhe nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit për tre projekte kapitale.