Euro në nivel të qëndrueshëm kundrejt dollarit

Euro në nivel të qëndrueshëm kundrejt dollarit

Dollari amerikan humbi pikë mëngjesin e kësaj të enjteje kundrejt jenit. Jeni avancoi me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 111.86 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ishte në nivelin 96.979 .DXY.

Monedha e përbashkët, euro, ishte në nivele të qëndrushme kundrejt dollarit mëngjesin e ditës së sotme dhe u këmbye me 1.1293 euro për dollarë amerikanë.

Dollari kanadez u këmbye me 1.3351 dollarë australianë.

Dollari australian u këmbye me 0.7179 dollarë amerikanë.

Autor: RTKlive