VIDEO - Pronësia intelektuale dhe mbrojtja nga pirateria

VIDEO - Pronësia intelektuale dhe mbrojtja nga pirateria

Në emisionin AKTUAL, në RTK, sot mysafir është Valon Kashtanjeva, drejtor i Zyrës për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta në MKRS.

Temë e bisedës është, pronësia intelektuale jo vetëm në art, muzikë, film por edhe më gjerë duke prekur edhe biznesin, tregtinë në Kosovë dhe jashtë vendit.

Për më shumë ndiqni videon në vazhdim: