Gërshetat dhe stilet klasike janë IN

Gërshetat dhe stilet klasike janë IN

Kur sezona e pranverës fillon shumë nga gratë dhe vajzat nuk e kanë idenë se si t’i rregullojnë flokët.

Frizerët e njohur të botës këtë vit sugjerojnë gërshetat dhe stilet klasike, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund të shihni disa nga modelet:

2018 Wedding Hair Trends | The ultimate wedding hair styles of 2018
2018 Wedding Hair Trends | The ultimate wedding hair styles of 2018

Low set textured updo

ALESSIA silver floral comb 2

Low set tucked updo - 2018 wedding hair trends

Romantic braided updo - 2018 bridal hair trends