Një tjetër kandidate i LSI kërkon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidate i LSI kërkon mandatin e deputetit

Një tjetër kandidat për deputet kërkon mandatin e deputetit. Bëhet fjalë për Klajda Qama, nga lista e LSI në Berat.

Qama ka dorëzuar në KQZ, formularin e vetëdeklarimit dhe është në pritje të marrjes së mandatit, transmeton oranews.

Pak ditë më parë morën mandatin e deputetit:

-Eugen Bojaxhi LSI Berat

-Andi Përmeti PD Korçë

-Erion Piciri PD Tiranë

-Fatjona Dhimitri PD Gjirokastër

- Nikolin Staka dhe Zef Shtjefni të dy nga lista e PD-së për qarkun Shkodër 
-Artur Roshi nga lista e PD-së për qarkun e Tiranës.