Katy Perry shfaqet si "Ursula" në tapetin e kuq

Katy Perry shfaqet si "Ursula" në tapetin e kuq

Katy Perry i ka sfiduar të gjithë duke u shfaqur si personazhi i Ursulës në tapetin të kuq "American Idol".

Këngëtarja 34-vjeçare për konkursin e këngës të Disney Night, ndonëse anëtarët e tjerë të jurisë nuk u bashkuan me të në shfaqjen e kostumeve. Pamja mbresëlënëse e yllit të popit përfshinte lyerjen e fytyrës me ngjyrë vjollcë dhe theksimin e syve me ngjyrë të kaltër.

Ndërsa veshjen e kishte të mbushur me "këmbët" e oktapodit, njësoj si personazhi i animuar tek filmi "Sirena e Vogël".