Gazetarja amerikane: Më është kërkuar ta heqë shaminë për televizion

Gazetarja amerikane: Më është kërkuar ta heqë shaminë për televizion

Noor Tagouri, gazetarja dhe aktivistja e njohur tha se asaj iu kërkua që ta hiqte hixhabin për shfaqjet televizive.

Vogue e ka ngatërruar gazetaren me një aktore pakistaneze, Noor Bukhari, në një numër të saj, njofton Klan Kosova.

Në një intervistë ajo tregoi se si iu kërkua që ta heqë shaminë për të dalë në televizion.

“Kam pasë një eksperiencë kur isha duke punuar në televizion ku njerëzit më thonin: A mund ta heqësh shaminë kur je në transmetim?”.

“Unë ju thosha kjo nuk është arsyeja pse nuk jam këtu”.