​ISIS merr përgjegjësinë për masakrën në Shri Lanka

​ISIS merr përgjegjësinë për masakrën në Shri Lanka

I ashtuquajturi Shteti Islamik mori përgjegjësinë për sulmet terroriste në Shri Lanka sot, duke vrarë 321 njerëz dhe duke plagosur 500 të tjerë.

Kjo është bërë e ditur në mediumin e kësaj organizate Amaq, transmeton Reuters.

Siç thuhet, grupi nuk ka dhënë dëshmi për këto pretendime.