Shënohet `Java e Imunizimit`

Shënohet `Java e Imunizimit`

Zyra e UNICEF-it në Kosovë organizon aktivitetin kryesor të shënimit të ;Javës së imunizimit` për këtë vit.

Aktiviteti do të mbahet në fshatin Magure të Komunës së Lipjanit ku pritet të merr pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë së bashku me shefin e zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Murat Sahin si dhe amabasadoren e Luxembourg-ut dhe Suedisë në Kosovë. 

Në kuadër të aktivitetit do të mbahet një vizitë në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Magure, më pastaj së bashku me infermierët e porgramit të vizitave shtëpiake do të bëhen vizita në komunitet dhe do të vaksinohen fëmijët.


MË SHUME NGA Nacionale