Lista Serbe e çon në PZAP çështjen e moscertifikimit të kandidatëve

Lista Serbe e çon në PZAP çështjen e moscertifikimit të kandidatëve

Lista Serbe është ankuar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa pasi KQZ-ja nuk certifikoi kandidatët e saj për zgjedhjet e 19 majit në katër komunat veriore.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk e ka certifikuar Listën Serbe dhe kandidatët e saj për kryetarë të komunave në veri të Kosovës, pasi dy përfaqësuesit e Vetëvendosjes abstenuan. 


MË SHUME NGA Aktuale