Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Për të folur për rëndësin e ergoterapeutve në institucionet publike, të ftuar janë Margarita Vandijk - Ergoterapeute dhe Dianna Ulrich - Ergoterapeute.

Për ditët e orientimit për maturantë në Universitetin e Prishtinës, do të flas Merita Koçinaj-Berisha,Prorektore për zhvillim dhe cilësi,UP.

Ndërs Fatmir Hyseni, drejtor i teatrit në Ferizaj do të flas për rregullimin financiar të teatrove për vitin 2020.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Aktuale