Sindikata e punëtorëve dhe bordi i Telekomit sot para Komisionit Hetimor

Sindikata e punëtorëve dhe bordi i Telekomit sot para Komisionit Hetimor

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Telekomin e Kosovës do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës;
2. Miratimi i procesverbalit 18.04.2019;
3. Dëgjimi i sindikatës së punëtorëve, raportimi i Bordit dhe Menaxhmentit të Telekomit në lidhje me gjendjen në Telekomin e Kosovës;
4. Të ndryshme;

Autor: RTKlive