Shqyrtohet raporti i shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës

Shqyrtohet raporti i shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 29.03.2019;
3. Shqytimi i Raportit të Shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2018, i ftuar Sekretari i Pergjithshëm z.Ismet Krasniqi;
4. Shqyrtimi i raportit të ndarjes së buxhetit dhe shpenzimeve për vitet 2017 dhe 2018 për Programin e Komuniteteve në kuadër të ZKM-së, i ftuar Sekretari i Përgjithshëm z.Fitim Krasniqi;
5. Të ndryshme.


MË SHUME NGA Aktuale