`Libri i Luftës` promovohet edhe në Ambasadën e Kosovës në Vjenë

`Libri i Luftës` promovohet edhe në Ambasadën e Kosovës në Vjenë

“Libri i Luftës”, i autorit Nuhi Bytyqi është promovuar edhe në Ambasadën e Kosovës në Vjenë, ku bashkatdhetarët kanë shprehur gatishmërinë për mbështetjen e përkthimit të kësaj vepre të rëndësishme.

“Falë mbështetjes së ish-udhëheqjes ushtarake dhe politike të UÇK-së dhe të popullit, unë bashkë me kameramanin Abaz Zeka dhe kolegët e tjerë kemi arritur që me sukses ta kryejmë misionin tonë profesional dhe atdhetar”, theksoi autori i “Librit të luftës”, Nuhi Bytyçi në promovimin e tij në Vjenë.