McLaren GT me tri ulëse, vjen gjatë javës së ardhshme

McLaren GT me tri ulëse, vjen gjatë javës së ardhshme

Kjo makinë e re, zyrtarisht është emëruar GT.

Deri më tani, kopania britanike ka bërë të ditura planet, se do ta sjellë një super-makinë të re, që do të jetë mes Sport dhe Super Series, transmeton Telegrafi. Tani McLaren e ka treguar ng afër modelin e emëruar GT, që i ka tri ulëse.

Në pamjet e hpërndara, nuk tregohen detajet e makinës, vetëm se shihet që ka linja shumë të agressive, ndërsa thuhet të jetë ndryshe prej modeleve tjera. “Ridefinon rregullat e segmentit Grand Tourer” thuhet shkurt, në videon e shpërndarë së fundmi.

E tëra që dihet, është se ky McLaren do të vijë gjatë javës së ardhshme, kur edhe pritet të mësojmë për kapacitetin që e ka.