LDK në Kaçanik me kryesi të re

LDK në Kaçanik me kryesi të re

Sot u mbajt mbledhja e parë e kryesisë së re të Lidhjes Demokratike të Kosovës dega në Kaçanik.

Kryetari i degës, uroj kryesinë e re për mandatin katër vjeqar dhe ju uroj mirëseardhje antarëve të rinj të kryesisë , duke ju uruar suksese.

Kryesia e re mori vendimin e saj të parë , ku me votë unanime u vendos për nënkryetare  të parë Shpresa Bela Raka , dhe nënkryetar të dytë  Xhevdet Çuni.

Sekretar i degës u zgjodh  Blerim Berisha dhe Koordinator i nëndegëve Samedin Rexha.