Përkujtohet dëshmori Hamdi Krasniqi

Përkujtohet dëshmori Hamdi Krasniqi

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi së bashku me nënkryetarin, kryesuesin e Kuvendit, Komandantin e Policisë, përfaqësues nga SHDL-ja dhe ekzekutivin zhvilluan homazhe pranë lapidarit të dëshmorit të Kombit, Hamdi Krasniqi në Stanoc.

“I përkujtojmë me shumë krenari dhe nderë dëshmorët e Kombit që me gjakun e tyre shtruan rrugën e lirisë”, ka shkruar ai në Facebook.