Mbahet Akademi Përkujtimore në 20 vjetorin e rënies së Komandant `Bardhit`

Mbahet Akademi Përkujtimore në 20 vjetorin e rënies së Komandant `Bardhit`

Sot mbahet Akademi Përkujtimore me rastin e 20 vjetorit të rënies së Komandantit të Brigadës 162 “Agim Bajrami” Qamil Ilazi- Komandant `Bardhi ` e dëshmorëve Selim Shehu, Rizvan e Xhezair Bela, Sakip Mulaku e Ejup Dushkaja, Burhan Zeneli e Hesat Axhami si dhe martirët: Hajdin Bela, Zejnete Avdiu, Selvete e Miradije Kuka dhe Osman Jezerci, nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, në bashkëpunim me Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së dega në Kaçanik dhe Këshillat

Nnë Akademinë Përkujtimore me rastin e 20 vjetorit të rënies së Komandantit të Brigadës 162 "Agim Bajrami", merr pjesë edhe Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.