VIDEO-Kultivimi i deltarit ilir – racës autoktone të qenit roje

VIDEO-Kultivimi i deltarit ilir – racës autoktone të qenit roje

Emisioni AKTUAL në RTK3 është zhvilluar në vendin e quajtur Zatrat në afërsi të parkut Karagaç të Pejës ku është biseduar për kultivimin e deltarit ilir – racës autoktone të qenit roje.

Për  të folur për kultivimin e këtij lloji të qenit, për garat e qenve dhe për ndërkombëtarizimin e Federatës Kinologjike të Kosovës ishte i ftuar kryetari i Federatës Kinologjike të Kosovës, Saud Kajtazi.

Për më shumë ndiqni videon:

Autor: RTKlive