George i tha Ben-it të mos e luante Batmanin

George i tha Ben-it të mos e luante Batmanin

George Clooney nuk mendonte se Ben Affleck duhej ta pranonte rolin e Batman!

Aktori 58-vjeçar së fundmi ka zbuluar rreth eksperiencës personale të luajtjes së Batmanit dhe se pse e kishte këshilluar Ben kundër pranimit të atij roli.

“Tani të flasim siç është e vërteta; Unë e kam lu

George Clooney nuk mendonte se Ben Affleck duhej ta pranonte rolin e Batman!

Aktori 58-vjeçar së fundmi ka zbuluar rreth eksperiencës personale të luajtjes së Batmanit dhe se pse e kishte këshilluar Ben kundër pranimit të atij roli.

“Tani të flasim siç është e vërteta; Unë e kam luajtur Batmanin dhe nuk isha i mirë aty, dhe po ashtu as filmi nuk ishte i mirë, por ajo çka kam mësuar nga ai dështim ishte se duhej ta rimendoja se si po punoja”.

“Sepse nuk isha thjesht vetëm një aktor që po e merr rolin, por po mbahesha përgjegjës për gjithë filmin”.

George zbuloi se kur i ra rasti që të punonte me Ben në Argo, i dha këshillën rreth rolit.

“Në fakt kam folur me të rreth kësaj teme. I thash ‘Mos e bëj’ E kisha vetëm nga përvoja ime, e cila është, e dini.. Por megjithatë ai ia doli për mrekulli”, sqaroi George.

ajtur Batmanin dhe nuk isha i mirë aty, dhe po ashtu as filmi nuk ishte i mirë, por ajo çka kam mësuar nga ai dështim ishte se duhej ta rimendoja se si po punoja”.

“Sepse nuk isha thjesht vetëm një aktor që po e merr rolin, por po mbahesha përgjegjës për gjithë filmin”.

George zbuloi se kur i ra rasti që të punonte me Ben në Argo, i dha këshillën rreth rolit.

“Në fakt kam folur me të rreth kësaj teme. I thash ‘Mos e bëj’ E kisha vetëm nga përvoja ime, e cila është, e dini.. Por megjithatë ai ia doli për mrekulli”, sqaroi George.