​Konfiskohen armë në Ferizaj

​Konfiskohen armë në Ferizaj

Policia e Ferizajt ka arrestuar një person pasi që gjatë kontrollit në shtëpinë e tij janë gjetur dhe janë konfiskuar: një pushkë gjuetie, një bajonetë, dy shpata, një pushkë ajrore, një palë dylbi, 148 fishekë kalibrash të ndryshëm, një boks hekuri dhe një shtizë.

I dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje