Më 29 maj bëhet përurimi i autostradës `Arbën Xhaferi`

Më 29 maj bëhet përurimi i autostradës `Arbën Xhaferi`

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, njoftoi kabinetin qeveritar për përmbylljen e punëve dhe datën e përurimit të Autostradës “Arbën Xhaferi”, Prishtinë -Hani i Elezit, e cila do të bëhet më 29 maj të këtij muaji.

I gjithë projekti i kësaj autostradës me punët shtesë do t’i kushtojë Kosovës diku 700 milionë euro. 

Autor: RTKlive