​Vajza rrah nënën në Kamenicë

​Vajza rrah nënën në Kamenicë

Policia në Kamenicë e ka arrestuar të dyshuarën pasi që e njëjta ka sulmuar fizikisht nënën e saj.

E njëjta është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.