William dhe Kate takojnë për herë të parë nipin e tyre Archie

William dhe Kate takojnë për herë të parë nipin e tyre Archie

Para pak ditësh Princ Harry dhe dukesha Meghan Markle janë bërë prindër për herë të pare.

 Media e huaja kanë zbuluar se çifti  Princ Wiliam dhe dukesha Kate Middleton e kanë takuar të voglin Archie në një vizitë në shtëpinë e Harry dhe Meghan.

Gjithashtu Ëilliam dhe Kate nuk ishin të  shoqëruar nga fëmijët e tyre, të cilët do e takojnë kushëririn e vogël në një momnet  të dytë.