​Bashkëjetonte me një person, babai e merr vajzën me forcë

​Bashkëjetonte me një person, babai e merr vajzën me forcë

Policia e Kosovës ka arrestuar dy ditë më parë në Dragash, pasi që i njëjti me dhunë ka marrë vajzën kundër vullnetit të saj, nga aty ku bashkëjetonte me një person dhe duke e kërcënuar e ka mbyllur brenda në një dhomë.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.