Lule falas për këdo që ka nevojë të ndriçojë ditën e vetë!

Lule falas për këdo që ka nevojë të ndriçojë ditën e vetë!

Udhëtarët  mbetën të befasuar nga një gjest i këndshëm dhe i vullnetit të mirë që u bë në një stacion treni.

Një person me zemër të mirë la një tufë lulesh që dikush t’i marrë falas.

“Lule falas. Për këdo që ka nevojë për të ndriçuar ditën e tyreJ “, shkroi në një letër të lënë pranë luleve.

Sigurisht se ky gjest u pëlqyer shumë në komunitetin e udhëtarëve nëntokësorë.

Gjesti në fjalë u bë publik edhe në shumë rrjete sociale dhe sigurisht se u pëlqye mjaft shumë.