Heather Locklear është kthyer sërish në rehabilitim

Heather Locklear është kthyer sërish në rehabilitim

Heather Locklear po kërkon ndihmë edhe njëherë në një institucion rehabilitimi pas problemeve që po u shkakton familjes.

Aktorja 57-vjeçare aktualisht është duke jetuar në një institucion pacientësh, një burim e ka konfirmuar për PEOPLE.

“Ajo u kthye në rehabilitim dy javë më parë, në vendin që la përpara Krishtlindjeve. Kishte shkuar për tre ditë para Krishtlindjeve dhe nuk u kthye kurrë”. “Problemi i Heather është se ajo nuk merr seriozisht për ndonjë gjë, po vazhdonte të pinte”, thotë burimi.

Sipas burimit, beteja e vazhdueshme e Locklear me abuzimin e substancave po merr një taksë mbi familjen e saj, duke përfshirë vajzën 21-vjeçare Ava, të cilën ajo e ndan me ish Richie Sambora.

“Çështja e saj është alkooli, pilula dhe shëndeti i saj mendor. Ajo nuk dëshiron që askush të mbajë përgjegjësinë e saj. Kjo ka qenë duke shkatërruar familjen e saj. Ka qenë një çështje e vazhdueshme për shumë vite të tëra. Nënë e tmerrshme për Ava”, tha burimi.

Sambora, i cili ishte martuar me Locklear nga 1994 deri në 2007 thotë se “Richie nuk është me të vërtetë i përfshirë më, edhe pse ai ka qenë gjithmonë një përkrahës i madh i saj. Ai e ka mbështetur Ava dhe ka qenë gjithmonë aty për Heather”.

Aktorja muaj më parë kishte përfunduar në psikiatri për shkak se e kishte rrahur të dashurin e saj.