Fansat e Game of Thrones nisin një peticion për ribërjen e sezonit final

Fansat e Game of Thrones nisin një peticion për ribërjen e sezonit final

Mbi 200.000 mijë fansa të serialit Game of Thrones e kanë nënshkruar peticionin për ribërjen e sezonit final.

Peticioni i Change.org, i quajtur ”Ribërja e Game of Thrones Sezoni 8″ me skenaristët kompetentë, është një thirrje për krijuesit e serialit.

“David Benioff dhe D.B Weiss kanë dëshmuar se janë shkrimtarë të paaftë kur nuk kanë material burimor. Kjo seri meriton një sezon finale që ka kuptim. Shkatërroi pritjet e mia dhe bëj që kjo të ndodhë, HBO!”, thuhet në peticion.

Shumë fansa janë të zemëruar për vendimin e bërë nga Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) për të shkatërruar King’s Landing me dragoin e saj të mbetur.

Më herët në këtë episod, këshilltari i saj Tyrion Lannister (Peter Dinklage) i kërkoi asaj të ndalë sulmin nëse kambanat u ngritën, duke u dhënë popullit të qytetit kohë për të shpëtuar. Por, kur u ngritën kambanat, Daenerys vendosi të sulmojë gjithsesi, duke e hedhur qytetin në humbje.

Episodi i fundit i ‘Game of Thrones’ transmetohet të dielën, më 19 maj.