​“Festa e Abetares” mbahet në Prizren

​“Festa e Abetares” mbahet në Prizren

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë sot organizon manifestimin tradicional “Festa e Abetares”.

Ky aktivitet do të mbahet në ora 11:00 në Sallën e Sporteve “Sezai Surroi” në Prizren.

Në këtë manifestim, fjalë rasti do të mbajnë, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi dhe ministrja e Arsimit, Sporteve dhe Rinisë, Besa Shahini.

Autor: RTKlive