One Republic publikon “Rescue Me”

One Republic publikon “Rescue Me”

One Republic ka publikuar këngën dhe videoklip të ri.

Grupi muzikor i përbërë nga Ryan Tedder, Brent Kutzle, Zach Filkins, Drew Brown, Eddie Fisher, Tim Myers dhe Jerrod Bettis sapo u ofruan fansave të tyre “Rescue Me”.

Videoklipi përmban ngjarjen e një fëmije i cili po ndiqet nga disa ngacmues të maskuar dhe si ai po i përdorë aftësitë e tij të vallëzimit për t’i mposhtur.