Reeves është krenar që është person me ngjyrë

Reeves është krenar që është person me ngjyrë

Në një intervistë për Essence, Keanu Reeves ka folur hapur për faktin që i takon njerëzve me ngjyrë.

Teksa shumica e fansave e e njohin si aktorin si yllin 54-vjeçar nga Kanadaja, ai faktikisht ishte rritur i rrethuar me kulturë kineze dhe thotë se është krenar me trashëgiminë e tij.

Keanu tha se ai “megjithatë nuk është përfaqësues “ për aktorët aziatikë në Holliwood.

“Shpresoj se çfarëdolloj mundësie të kem pasur, ose punën që jam duke e bërë, në ndonjë mënyrë mund t’i argëtojë dhe gjithashtu – nuk dua të them mësojë – por të ketë një lloj vlere që del prej saj”, shtoi aktori.