Si ndryshuan aktorët tanë të preferuar të para 20 vjetëve

Si ndryshuan aktorët tanë të preferuar të para 20 vjetëve

Është vështirë të besohet se kanë kaluar 20 vjet që kur roli i Impotep, kancelarit egjiptian, që u përpoq ta shkatërronte botën.

Vitet 1998 dhe 1999 na dhanë shumë filma të mrekullueshëm, por për fat të keq, shumica e katrëve që kanë luajtur në ato filma janë zhdukur nga ekrani.

Të frymëzuar nga atmosfera e së kaluarës, më poshtë sjellim për ju fotografitë e tyre për të parë se si duken tani.

Deuce Bigalow — Rob Schneider (Deuce Bigalow: Male Gigolo)

Antoine — Oded Fehr (Deuce Bigalow: Male Gigolo)

Imhotep — Arnold Vosloo (The Mummy)

Evelyn Carnahan — Rachel Weisz (The Mummy)

Rick O’Connell — Brendan Fraser (The Mummy)

Lola — Franka Potente (Run Lola Run)

Manni — Moritz Bleibtreu (Run Lola Run)

Sebastian Valmont — Ryan Phillippe (Cruel Intentions)

Cecile Caldwell — Selma Blair (Cruel Intentions)

Uncle Martin — Christopher Lloyd (My Favorite Martian)

Brace Channing — Elizabeth Hurley (My Favorite Martian)

Richard Riddick — Vin Diesel (Pitch Black)

Carolyn Fry — Radha Mitchell (Pitch Black)

Paul Edgecomb — Tom Hanks (The Green Mile)

Brutus Howell — David Morse (The Green Mile)

Jay and Silent Bob — Jason Mewes and Kevin Smith (Dogma)

Laney Boggs — Rachael Leigh Cook (She’s All That)

Taylor Vaughan — Jodi Lyn O’Keefe (She’s All That)