Çfarë të bëni nëse lavatriçja juaj mban erë të keqe

Çfarë të bëni nëse lavatriçja juaj mban erë të keqe

Një makinë larëse me erë të keqe është një problem mjaft i zakonshëm. Ju mund ta hiqni qafe erën e padëshiruar në dy hapa.

Çfarë do t'ju duhet:

1 pako sodë buke

1 gotë uji uthull e bardhë e distiluar

Përgatitja: 

Shtoni një filxhan sode në rrotullën e lavatriçes dhe e vendosni në punë në procesin më të shkurtër.

Përsëriteni për të dytën herë, por shtoni edhe 0,5 l uthull të bardhë të distiluar.

Pas kësaj të jeni të sigurtë që era e keqe do të jetë larguar!