“Mosmarrëveshja” të hënën në Teatrin Kombëtar

“Mosmarrëveshja” të hënën në Teatrin Kombëtar

Të hënën vjen premiera e shfaqjes “Mosmarrëveshja” në Teatrin Kombëtar nga Albert Kamy me regji nga Fata Hyseni.

Premiera do të shfaqet para publikut në ora 21:00 dhe do të përcjellët me reprizat e para me datë 21 dhe 22 maj.

Mosmarrëveshja

Bujtina në të cilën kanë mbetur të izoluara një nënë dhe e bija e saj Marta është rikthyer në një vend krimi.
Ato nisen drejt misionit të madh për mbledhjen e parave për tu larguar nga ky izolim.
Mënyra se si ato do të sigurojnë paratë edhe e çuditshme. Ato pranojnë klient, i vrasin dhe ju marrin paratë.
Zhani djali i vetëm i shtëpisë i larguar njëzet vjet me parë, kthehet për ta sjellë pasurinë e tij në shtëpi.
Vendimi që në fillim të lajmërohet si një klient, do ti kushtojë atij me jetë.


MË SHUME NGA Kulturë