Gjakovë: Kërcënon nënën, përfundon në pranga

Gjakovë: Kërcënon nënën, përfundon në pranga

Në mëngjesin e djeshëm policia e rajonit të Gjakovës ka arrestuar një person të komunitetit ashkali pasi kishte kërcënuar nënë e tij verbalisht përmes telefonit.

Ai është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Në mëngjesin e djeshëm policia e rajonit të Gjakovës ka arrestuar një person të komunitetit ashkali pasi kishte kërcënuar nënë e tij verbalisht përmes telefonit.

Ai është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.